جستجو کردن
۹ دقیقه
کاشت ابرو در دوران بارداری

آیا کاشت ابرو در بارداری ضرر دارد؟ در دوران شیردهی چطور؟

آنچه می خوانید...
4/5 - (1 امتیاز)

این روزها بسیاری از خانم هایی که دارای ابروهای کم پشت و نازک هستند و یا در زیبایی ابروهای خود، کم و کاستی دارند، کاشت ابرو را انتخاب می کنند.

کاشت ابرو، نوعی جراحی است که از طریق آن می توان مشکلات مربوط به کم مویی، ناصافی و ناهنجاری های ابرو را از بین برد. این عمل جراحی نیز مانند سایر اعمال جراحی، دارای عوارض خاصی است که فرد را مجبور به استفاده از داروهای خاصی می کند. این داروها نیز عوارض مختلفی برای خانم های باردار دارد.

کاشت ابرو و بارداری از مسائل بسیار مهمی است که خانم های باردار باید حتما مد نظر داشته باشند و پیش از هر اقدامی با پزشک معالج خود، در میان بگذارند.

ما قصد داریم تا در این مورد، اطلاعات مفید و خلاصه ای را ارائه کنیم. پس با ما همراه باشید.

کاشت ابرو در بارداری
کاشت ابرو در دوران بارداری مجاز نیست

چند وقت بعد از کاشت ابرو می توان باردار شد؟

کاشت ابرو و بارداری از سوالات پر تکرار خانم هایی است که قصد بارداری دارند اما همچنان می خواهند زیبایی ابروی خود را داشته باشند. باید گفت که کاشت ابرو در دوران بارداری، به خودی خود اصلا چیز بدی نیست.

اما پزشکان معالج توصیه می کنند این دو از یکدیگر با فاصله زمانی مناسب انجام شود. پیرامون خطرات کاشت ابرو در دوران بارداری، در ادامه صحبت کرده ایم. اما اینجا می خواهیم بررسی کنیم که تا چند وقت بعد از کاشت ابرو نباید باردار شد.

اگر کاشت ابرو  به خوبی و زیر نظر پزشک متخصص زیبایی انجام شود، عوارض کمی بر جای خواهد گذاشت. لذا نیاز به استفاده از داروهای کاهنده عوارض جراحی و استرس کمتر خواهد شد. بنابراین می توان با خیال راحت، بارداری را تجربه کرد.

بهتر است بعد از جراحی و کاشت ابرو، خانم ها بررسی کنند که آیا نتیجه ی کار مورد رضایت آن ها هست یا خیر. در صورتی که نتیجه ی کاشت ابرو، باب میل آ نها باشد، می توانند با دوری از هر گونه استرس، بارداری را تجربه کنند. زمان انجام این کار اصلا مشخص نیست. شاید در یک نفر بعد از چند هفته عوارض این کار از بین برود و گاهی ممکن است اضطراب ناشی از نتیجه ی جراحی، تا چند ماه ادامه دار باشد.

نمونه های کاشت ابرو دکتر زمانی نیا

برای مشاهده مراحل کاشت ابرو کلیک کنید.

آیا کاشت ابرو در بارداری ضرر دارد؟

کاشت ابرو و بارداری، به خودی خود هیچ مشکلی نداشته و حتی خانم های باردار نیز می توانند این کار را انجام دهند. اما تمامی پزشکان، زنان باردار را از این کار منع می کنند. در واقع در زمان بارداری ، انجام هر گونه کاشت ابرو و جراحی زیبایی، ممنوع است.

کاشت ابرو برای جنین و مادر هیچ گونه عوارضی ندارد اما استفاده از برخی از داروهای بعد از کاشت ابرو و به خصوص تنش و فشار روحی می تواند به شدت خطرناک باشد.

دوران بارداری و حاملگی، از دوران بسیار حساس برای خانم ها می باشد. قرار است تا یک مادر باردار، به دور از هرگونه مشکل و استرس، به مدت 9 ماه یک جنین را در شکم خود پرورش دهد. بسیاری از مشکلات مربوط به سلامتی نوزاد، به مشکلات و اتفاقات زمان بارداری مادر باز می گردد.

هر نوع اقدام تهاجمی مانند جراحی های بزرگ و حتی کوچک، می تواند استرس و اضطراب بسیار زیادی در خانم های باردار ایجاد کند. این استرس و فشار می تواند روی سلامتی جنین و مادر اثر گذار باشد.

ویدیو توضیحات دکتر سمیه زمانی نیا راجع به کاشت ابرو و بارداری

پس یک ماه قبل از بارداری می توانید کاشت ابرو انجام دهید. همچنین 6 ماه بعد از بارداری نیز می توان کاشت ابرو انجام داد.

همچنین در دوران شیردهی بعد از ماه 6 ام نیز می توان کاشت ابرو انجام داد.

مزایا و معایب کاشت ابرو در بارداری

کاشت ابرو و بارداری دو مسئله ی کاملا جدا از یکدیگر بوده ولی نمی توان هر دو را با هم و در کنار هم انجام داد. طبق توضیحاتی که گفته شد، کاشت ابرو در زمان بارداری اصلا به صلاح نیست و نباید انجام شود. بنابراین، نمی توان انتظار داشت که مزیت خاصی هم داشته باشد. اما معایب آن، زیاد است. برخی از مهم ترین معایب این کار شامل موارد زیر است:

  1.  استرس پیش از کاشت ابرو می تواند سبب آسیب های جدی به جنین شود.
  2.  خانم ها روی زیبایی صورت خود، بسیار حساس هستند.  التهاب اطراف چشم تا مدتی باقی می ماند. دیدن این التهابات در آینه، می تواند منجر به بروز حالات عصبی یا افسردگی شود که می تواند اثرات جبران ناپذیری روی جنین و حتی مادر، داشته باشد.
  3.  خوردن داروهای ضد التهاب و هر گونه داروی کاهنده عوارض جراحی، می تواند روی جنین و سلامتی او، تاثیر منفی داشته باشد.
  4. خارش های اطراف جای کاشت ابرو می تواند التهاب ناشی از آن را بیشتر کند و همین امر منجر به طولانی تر شدن زمان بهبود می گردد. لذا انجام آن در دوران بارداری فقط می تواند از نظر روحی، خانم را دچار مشکل و استرس کند. در نتیجه زایمان پیش از موعد می تواند یکی از عوارض احتمالی آن باشد.
  5.  اگر مادر در دوران بارداری دچار استرس و فشار شدید شود، می تواند عوارضی از جمله پارگی کیسه آب و مشکلات دیگر را تجربه کند. این موارد می تواند به دلیل کاشت ابرو و عوارض آن هم پیش بیاید.
مزایا و معایب کاشت ابرو در بارداری
کاشت ابرو 6 ماه بعد از وضع حمل مجاز است

کاشت ابرو در دوران شیردهی

دوران شیردهی برای نوزاد، دوران بسیار مهمی است. تنها راه تغذیه ی نوزاد، شیر مادر می باشد. اگر مادر در این دوران از داروهای شیمیایی برای کاهش عوارض کاشت ابرو استفاده کند، می تواند روی کیفیت شیر او اثر گذار باشد. همچنین، هر گونه استرس و فشار عصبی ناشی از جراحی و نتیجه ی آن می تواند سبب ترشحاتی در شیر مادر شود که نوزاد را در خوردن آن با مشکل مواجه کند. به همین جهت، کاشت ابرو در دوران شیردهی، با مشاوره پزشک باید انجام شود. می توان بعد از اتمام این دوره، با خیال راحت کاشت را انجام داد.

شیر مادر از غدد شیری او در پستان ترشح می شود. اما پیش از این ترشح، بدن مادر از طریق هورمون های خاص، تحریک به تولید شیر می شود. این شیر از مواد غذایی درون خون مادر در بدن ساخته می شود و بهترین غذا برای رشد نوزاد می باشد.

داروهایی که زنان شیرده مصرف می کنند، مستقیما وارد خون شده و روی طعم و مزه و میزان آن، اثر می گذارد. لذا نوزاد با خوردن آن سریعا واکنش نشان داده و حتی در مواردی، دچار سوء تغذیه می شوند.

بهتر است پیش از انجام کاشت ابرو با پزشک معالج مشورت شود. اگر این کار به زمان 6 ماه بهد از بارداری موکول شود، بهتر است. اما در صورت اصرار مادر بر انجام این کار، باید تمامی خطرات آن توسط مادر و پدر نوزاد شیر خواره، پذیرفته شود. زیرا این امکان وجود دارد که دوران نقاهت و برطرف شدن التهاب گوشه ی ابرو و صورت، به طول انجامد و در این دوران، مادر با استرس مواجه شود. 

برای مطالعه مراقبت های بعد از کاشت ابرو کلیک کنید.

تاثیر بارداری بر وضعیت مو

یکی از دلایل ریزش مو و ابرو در خانم های باردار، می تواند از تغییرات هورمونی در این ایام باشد. تغییرات هورمونی می تواند در خانم های باردار سبب ریزش هایی در نواحی سر و حتی ابروها شود. برخی از افراد در این دوران اقدام به کاشت ابرو می کنند. در صورتی که پزشک مطمئن شود که فرد مورد نظر، باردار است، این کار را انجام نخواهد داد. 

تغییرات هورمونی در این دوران موقتی است. لذا ریزش ابرو هم کاملا موقتی بوده و بعد از مدتی دوباره به حالت قبلی خود باز خواهد گشت.

کاشت ابرو در دوران پریودی

برخی از خانم ها نگران این هستند که در دوران پریودی و عادت ماهیانه می توانند ابروهای خود را ترمیم کرده و عمل کاشت ابرو انجام دهند یا خیر؟

باید در پاسخ گفت، انجام کاشت ابرو در دوران پریودی خانم ها، هیچ منعی نداشته و می توان با خیال راحت، انجام داد. تغییرات هورمونی در این دوران، هیچ منعی برای کاشتن ابرو ایجاد نخواهد کرد.

آیا در سیکل پریود، کاشت ابرو ممانعتی ندارد؟

سیکل پریود به معنا دوران قاعدگی و پریود می باشد. در این دوران، تغییرات هورمونی زیادی در بدن خانم ها رخ می دهد. اما یادتان نرود که این تغییرات به حدی نیست که بتواند منجر به ریزش مو در نواحی مختلف بدن از جمله ابروها شود.

در واقع باید دلیل ریزش ابروها را در جای دیگری جستجو کرد. همان طور که قبلا نیز گفته شد، دوران سیکل پریودی از ابتدا تا انتها، هیچ منعی برای انجام دادن کاشت ابرو ایجاد نمی کند.

کاشت ابرو در دوران قاعدگی
کاشت ابرو در دوران قاعدگی بلامانع است

آیا در سیکل پریود، کاشت ابرو ممانعتی ندارد؟

سیکل پریود به معنا دوران قاعدگی و پریود می باشد. در این دوران، تغییرات هورمونی زیادی در بدن خانم ها رخ می دهد. اما یادتان نرود که این تغییرات به حدی نیست که بتواند منجر به ریزش مو در نواحی مختلف بدن از جمله ابروها شود. در واقع باید دلیل ریزش ابروها را در جای دیگری جستجو کرد. همان طور که قبلا نیز گفته شد، دوران سیکل پریودی از ابتدا تا انتها، هیچ منعی برای انجام دادن کاشت ابرو ایجاد نمی کند.

کلام آخر

اگر شما مادر شیرده هستید و یا در دوران بارداری به سر می برید، نباید اقدام به کاشت ابرو کنید. یک ماه قبل از بارداری و 6 ماه بعد از بارداری کاشت ابرو مجاز است. باید خود را آماده کنید تا پایان دوره بارداری این وضعیت را تحمل کنید و بعدا اقدام به کاشت ابرو کنید.

منبع استفاده شده در مطلب

برای مشاوره کاشت ابرو طبیعی می توانید با شماره های 44961622 یا 09128914595 تماس بگیرید یا اسم و شماره تان را در فرم زیر وارد کنید:

دکتر سمیه زمانی نیا

دکتر سمیه زمانی نیا در سال 82 در دکترای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران (ارتش) فارغ التحصیل شد. وی از سال 1384 فعالیت خود را در زمینه پوست و مو به خصوص پیوند موی طبیعی آغاز کرد. دکتر سمیه زمانی نیا دارای مدرک پیوند موی طبیعی به روش fut جراحی و غیر جراحی FUE از انجمن جامعه جراحان ایران است. او همچنین عضو انجمن علمی لیزر پزشکی ایران نیز می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *