جستجو کردن
۶ دقیقه
به چه افرادی کاشت‌ ابرو سفارش نمی شود‌

به چه افرادی کاشت ابرو توصیه نمی شود؟

آنچه می خوانید...
4/5 - (1 امتیاز)

ابروها نقش مهمی در زیبا تر دیده شدن چهره شما دارند. علی رغم اینکه برخی از افراد، ابروهایی با تار مویی ضخیم تری دارند، اشخاص دیگری از داشتن موهای نازک و کم پشت رنج می برند. کسانی که ابروهای پر پشت و خوش فرمی ندارند( ابروهای آنها کم پشت است) اغلب با استفاده از محصولات آرایشی، ابروهای خود را پر رنگ تر می کنند. مصرف داروها، شرایط پزشکی یا حتی مصرف بیش از حد برخی ویتامین ها ممکن است با ریزش ابروها همراه باشد. در این موارد، کاشت ابرو معمولا به عنوان راه حل کاربردی برای کمک به تغییر ظاهر ابروها و پرتر نشان دادن آنها در نظر گرفته می شود. اما به چه افرادی کاشت ابرو توصیه نمی شود؟ چه کسانی نمی توانند کاندیدادی مناسبی برای کاشت ابرو باشند. ما در ادامه به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.

به چه افرادی کاشت ابرو توصیه نمی شود
به چه افرادی کاشت ابرو توصیه نمی شود

کاشت ابرو چیست؟

کاشت ابرو یکی از روش های موثر و کاربردی برای افرادی به شمار می رود که می خواهند ابروهایی پر پشت تر داشته باشند. در این روش بعد از کاشت تارهای مویی، شما از تماشای چهره خود با ابروهای پر پشت و خوش حالت در آیینه سیر نمی شوید. کاشت ابرو الزاما توسط جراح زیبایی پیوند مو انجام می گیرد. معمولا تارهای پیوند شده از موهای پشت سر گرفته می شود. در نظر داشته باشید که پس از کاشت اولیه، به احتمال زیاد شاهد ریزش موهای تازه کاشت شده هستید و این بخشی ارز روند طبیعی درمان خواهد بود. بنابراین، جای هیچ نگرانی نیست. رشد مجدد مو در ناحیه کاشت شده بعد از حدود 3 ماه پس از جراحی شروع می شود.

چه افرادی نمی توانند کاشت ابرو انجام دهند؟

افرادی نمی توانند کاندیدای مناسبی برای کاشت ابرو باشند که دچار بیماری دیابت و فشارخون هستند. این افراد اگر کاشت مو انجام دهند به دلیل واکنش بیماری به تغییرات متابولیکی ممکن است دچار ریزش مو شوند. بنابراین اولین قدم در کاشت مو انجام آزمایش خون است که مشخص می کند که این افراد برای کاشت ابرو مناسب هستند یا خیر. در مجموع، افرادی که مبتلا به بیماری های مختلف از جمله مشکلات قلبی، دیابت، فشارخون بالا، نارسایی کلیه و همچنین نارسایی کبد هستند نمی توانند کاشت ابرو انجام دهند.

افرادی که داروهای خاصی مصرف می کنند با انجام کاشت مو با عوارض زیادی از جمله ریزش مو را تجربه خواهند کرد. به این افراد توصیه می شود که حتما مراقبت های پزشکی و کاتالوگی که توسط پزشک به آنها داده می شود را جدی بگیرند.

برخی از افراد که دچار بیماری های روحی و روانی هستند، ممکن است به منظور ایجاد تغییرات جدید و داشتن احساسات بهتر نسبت به چهره خود، تصمیم به کاشت ابرو بگیرند. اما این افراد تا زمانی که وضعیت روحی و روانی مساعدی پیدا نکنند به هیچ وجه نمی تواننند کاشت ابرو انجام دهند.

افرادی که دچار ریزش ابرو هستند اما سن آنها کمتر از 22 سال است در دسته اشخاصی قرار می گیرند که به هیچ وجه کاشت ابرو برای آنها توصیه نمی شود. این به این دلیل است که با مصرف داروهای شیمیایی ممکن است، عوارض ناخوشایند زیادی را تجربه کنند. کسانی که دارای الگوی ریزش ابروی مشخص نیستند، برای کاشت ابرو، کاندیدای مناسبی نخواهند بود.

بیمار قبل از کاشت ابرو چه توصیه هایی را باید رعایت کند؟

قبل از اقدام به کاشت ابرو، نیاز است که یک سری نکات مراقبتی را در نظر داشته باشید. به طور مثال؛

  • نوشیدنی های همچون چای سبز که مصرف آن موجب رقیق شدن خون می شود را باید کنار گذاشت.
  • یک ماه قبل از کاشت ابرو باید سیگار کشیدن را کنار بگذارید به این دلیل که مصرف سیگار موجب کاهش اکسیژن به خون می شود و در نتیجه رشد فولیکول های سالم موی ابرو نیز کاهش پیدا می کند.
  • قبل از کاشت ابرو به مدت دو هفته داروهای محرک را مصرف نکنید.
  • برای کاهش عوارض در طول عمل جراحی کاشت ابرو بهتر است یک رژیم غذایی متعادل را دنبال کنید.
به چه افرادی کاشت‌ ابرو پیشنهاد نمی شود‌
به چه افرادی کاشت‌ ابرو پیشنهاد نمی شود‌

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

دستورالعمل های پزشک و نکات مهم بعد از کاشت ابرو عبارتند از:

  • پانسمان روی ناحیه کاشت ابرو و همچنین در قسمت بانک مو باید به مدت دو روز باقی بماند که البته نیاز به تعویض و تمیز نگه داشتن نیز دارد.
  • بعد از اینکه پانسمان توسط پزشک از روی ناحیه کاشت، برداشته شد باید با احتیاط کامل ناحیه کاشت شده را به خوبی بشوئید.
  • پزشک مایعی را برای شما تجویز می کند که هر چند یک بار باید آن را روی ناحیه کاشت شده اسپری کنید.
  • از دستکاری کردن لخته های خونی یا پوسته هایی که بعد از جراحی روی ابرو ایجاد می شود، جدا خودداری نمایید.
  • از کمپرس سرد برای کاهش تورم و التهاب ناحیه کاشت شده استفاده کنید. البته کمپرس سرد را بیشتر از 20 دقیقه روی ناحیه کاشت شده قرار ندهید.
  • دو روز بعد از کاشت ابرو، می توانید حمام کنید. ابته باید طوری دوش بگیرید که آب به طور مستقیم تماسی با ناحیه کاشت شده نداشته باشد.
به چه افرادی کاشت‌ ابرو سفارش نمی شود‌
به چه افرادی کاشت‌ ابرو سفارش نمی شود‌

سخن پایانی درباره این که به چه افرادی کاشت ابرو توصیه نمی شود

کاشت ابرو یکی از بهترین راه حل برای افرادی است که از کم پشتی ابروهای خود شکایت دارند و به دنبال تغییر ظاهری هستند. با استفاده از روش های مدرن، کاشت ابرو به قدری موفقیت آمیز است که می توانید با خیال راحت از وضعیت کم پشتی ابروهای خود خداحافظی کنید. اگر شما نیز با مشکل ریزش ابرو دست و پنجه نرم می کنید و به دنبال راهی برای رفع آن هستید، مطمئن باشید که فرایند کاشت ابرو، بهترین راه حل برای داشتن ابروهای پرپشت و زیبا خواهد بود.

سوالات متداول درباره این که به چه افرادی کاشت ابرو توصیه نمی شود

1-آیا کاشت ابرو عوارض دارد؟
بله در برخی از موارد کاشت ابرو با عوارض زیادی همچون رشد نامناسب موهای ابرو، عدم تقارن ابروها، تفاوت در رنگ موها، عدم رشد کامل گرافت ها، نرسیدن به نتیجه دلخواه و عفونت در ناحیه کاشت و یا استخراج گرافت ها همراه است.
2- آیا کاشت ابرو با درد همراه است؟
گاهی اوقات کاشت ابرو با درد همراه است که البته پزشک از بی حسی موضعی استفاده می کند و نیازی به بیهوشی کامل نیست.
3- آیا می توان از موهای بدن برای کاشت ابرو استفاده کنم؟
اگرچه می توان از موهای بدن برای کاشت ابرو استفاده کرد اما از آنجا که عمر موهای بدن کم است بهتر است از گرافت پشت سر برای کاشت ابرو استفاده کرد.

دکتر سمیه زمانی نیا

دکتر سمیه زمانی نیا در سال 82 در دکترای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران (ارتش) فارغ التحصیل شد. وی از سال 1384 فعالیت خود را در زمینه پوست و مو به خصوص پیوند موی طبیعی آغاز کرد. دکتر سمیه زمانی نیا دارای مدرک پیوند موی طبیعی به روش fut جراحی و غیر جراحی FUE از انجمن جامعه جراحان ایران است. او همچنین عضو انجمن علمی لیزر پزشکی ایران نیز می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *