تخفیف کاشت ابرو تا 15 آبان

تخفیف کاشت ابرو تا 15 آبان

۸ دقیقه
تاریخچه روش های ظاهر زیبا در طول سرگذشت زمان

تاریخچه روش‌های زیبایی در طول تاریخ

آنچه می خوانید...
4.5/5 - (2 امتیاز)

از خوردن کرم برای کاهش وزن تا کندن مژه ها و ابروها برای بزرگتر نشان دادن پیشانی، استانداردهای زیبایی غیرواقعی، در گذشته افراد را مجبور به انجام کارهای عجیب و غریب و دردناک کرده است. شاید صد سال بعد، سولاریوم و مژه مصنوعی ما عجیب تلقی شود. در این مقاله به تاریخچه روش‌های زیبایی در طول تاریخ می‌پردازیم.

تاریخچه روش‌های زیبایی در طول تاریخ
روش‌های زیبایی در طول تاریخ

معیار های زیبایی در جهان و در طول تاریخ

همانطور که در طول تاریخ جمعیت متنوع‌تر شده است، درک مردم از آنچه زیبایی یا مردانگی را تعریف می کند نیز تغییر کرده است. در طول تاریخ، تنوع فرهنگی و جهانی شدن؛ قرار گرفتن در معرض استانداردهای مختلف زیبایی را افزایش داده است. در نتیجه استانداردهای زیبایی، مردم هرگز آنقدر خوب نخواهند بود که انتظارات را برآورده کنند، اما پذیرفتن خودمان زیباترین نوع زیبایی است. به جای تغییر گروه هایمان، باید فرهنگ خود را در سطح جهانی ارائه کنیم.

استانداردهای زیبایی در جهان

در همه جای دنیا زیبایی به روش های مختلفی بیان می شود. استانداردهای زیبایی در کشورهای مختلف متفاوت است. این استانداردها صدها سال است که وجود دارند و یکی از دلایلی است که مورد تحسین قرار می گیرند. در حالی که مردم سایر کشورها ممکن است فکر کنند که این استانداردها عجیب و غریب یا کاملاً دیوانه وار هستند و رعایت آنها بسیار دشوار است. برخی از گردشگران به نقاط خاصی از جهان سفر می کنند تا استانداردهای مختلف زیبایی را با چشمان خود ببینند.

روش‌های زیبایی در طول تاریخ

در طول تاریخ مشاهده شده که روش‌های زیبایی در هر فرهنگ یا تمدنی با دیگران فرق دارد. با بررسی این روش‌ها متوجه خواهیم شد که امکان دارد صدها سال دیگر ملاک ها و روش های زیبایی که در حال حاضر در جهان وجود دارد و رایج است، برای آیندگان تعجب آور باشد. در ادامه به رایج ترین روش‌های زیبایی در طول تاریخ که در زمان خود بسیار عادی تلقی می‌شد اشاره خواهیم کرد:

تاریخچه روش های ظاهر زیبا در طول وقایع تاریخ
روش های ظاهر زیبا در طول وقایع تاریخ
  • پررنگ کردن رگ ها

    به لطف افرادی مانند ماری آنتوانت، رگ های برجسته در فرانسه قبل از انقلاب رایج بود. برای اینکه پوست نیمه شفاف به نظر برسد، خانم ها از مداد آبی برای رنگ آمیزی رگ های خود استفاده می‌کردند تا رگ آنها را برجسته‌تر نشان دهد.

  • سیاه کردن دندان

    عمل اوهاگورو یا سیاه کردن دندان یک سنت بسیار محبوب در دوره هیان در ژاپن از سال 794 تا 1185 بود. در این سالها این کار به عنوان نماد زیبایی و بلوغ دیده می شد. دندان ها با استفاده از محلولی به نام Kanemizu، مخلوطی از براده های آهن، سرکه، چای و شراب برنج سیاه می‌شدند. این کار اگرچه باعث ایجاد لکه دائمی روی دندان نمی شد، اما گفته می شود که بوی نامطبوعی داشته است.

  • کندن مژه و ابرو

    در قرون وسطی زنان ابروها و مژه‌های خود را کامل برمی داشتند و موهایشان را عقب می‌کشیدند تا پیشانی بلندی به آنها بدهند. دلیل آن شبیه شدن به سر نوزاد بود که زن را پاک و بی گناه جلوه می داد.

  • خونریزی برای سفید شدن

    ملکه الیزابت اول که به عنوان ملکه باکره نیز شناخته می شود، صورت خود را به رنگ سفید شبح می کرد. در دوران رنسانس، زنان صورت خود را با آرایش سفید سنگین می پوشاندند تا ظاهر رنگ پریده اعلیحضرت را بازسازی کنند. با این حال، برای رسیدن به این ظاهر سلطنتی به طور طبیعی، باید خون از دست می‌دادند تا حالت رنگ پریدگی آنها طبیعی باشد. در این حالت برای اینکه دچار خونریزی شوند، از زالو برای مکیدن خون خود استفاده می کردند.

  • خوردن کرم نواری برای کاهش وزن

    رژیم غذایی کرم نواری ویکتوریایی شامل قرص‌های بلعیده شده حاوی تخم‌های کرم نواری است که سپس بیرون می‌آیند و در داخل میزبان رشد می‌کنند و بخشی از آنچه میزبان می‌خورد را مصرف می‌کردند. این کار به افراد اجازه می‌دهد بدون نگرانی وزن کم کنند و هر چه می خواهند غذا بخورند.

  • شبیه شدن به بیماران سل

    دوران ویکتوریا به دلیل استانداردهای زیبایی عجیب و خطرناکش معروف بود. زنان ویکتوریا عاشق پوست رنگ پریده، لب‌های قرمز و کمر نازک ناشی از سل بودند، بنابراین عمدا شروع به انقباض آن کردند. آنها برای رمانتیک کردن این بیماری، از لوازم آرایشی برای قرمز کردن لب ها و روشن تر نشان دادن پوستشان برای تقلید از بیماران سل گرفته استفاده کردند.

  • استفاده از عرق صورت گلادیاتورها

    زنان ثروتمند در روم باستان کاسه های عرق کنده شده از پوست گلادیاتورهای معروف را می خریدند تا از آنها به عنوان کرم صورت استفاده کنند. اعتقاد بر این بود که این رنگ چهره آنها را بهبود می بخشد. رومیان باستان نیز بر این باور بودند که عرق گلادیاتورها به عنوان یک داروی مقوی جنسی موثر عمل می کند.

  • سفید شدن صورت با جیوه و سرب

    لوازم آرایشی مختلفی که زنان در قرون وسطی برای سفید کردن پوست خود استفاده می کردند یک عنصر مشترک داشتند: سم. سرب سفید، جیوه، اسید کربولیک و کلرید جیوه در لوسیون‌ها و کرم‌هایی که برای سفید کردن پوست استفاده می‌شوند یافت می‌شوند که در نهایت پس از استفاده طولانی مدت باعث مشکلات سلامتی می‌شوند. با این حال، برخی از زنان از این مواد خطرناک برای زیبا شدن خود استفاده می کردند.

  • تراشه آرسنی

    زنان در قرن 19 برای داشتن پوستی شفاف و رنگ پریده، تکه های آرسنیک می خوردند. در بیشتر موارد، آرسنیک گلبول های قرمز را در بدن از بین می برد و به طور طبیعی پوست را سفید می کند. با این حال، علاوه بر رنگ پریدگی کامل، زن ممکن بود دچار استفراغ، خونریزی داخلی، ریزش مو، کوری و مرگ شود.

  • ادرار

    در روم باستان از ادرار در ماسک های صورت برای ایجاد درخشش طبیعی و همچنین نرم و لطافت پوست استفاده می شد. همچنین به عنوان سفید کننده دندان استفاده شده است. آنقدر در سفید کردن دندان ها و جلوگیری از پوسیدگی موثر بود، به طوری که تا قرن هجدهم در بسیاری از دهانشویه ها استفاده می شد.

  • مدفوع تمساح

    به نظر می رسد که ادرار تنها مواد زائد مورد استفاده در لوازم آرایشی نبوده است. در یونان و مصر، زنان وان هایی از مدفوع تمساح می خریدند و از آن به عنوان ماسک صورت استفاده می کردند. کلئوپاترا حتی آن را در کتاب زیبایی خود گنجانده است.

  • گوانین

    گوانین، ترکیبی که در فضولات بلبل یافت می شود، از زمان های قدیم توسط گیشاهای ژاپنی و در تئاتر کابوکی برای پاکسازی و جوانسازی پوست استفاده می شده است. مدفوع به صورت پودر آسیاب شد و سپس به تمام صورت مالیده شد و پس از برداشتن ظاهری چینی ایجاد کرد. امروزه بسیاری از اسپاهای روز پیشرفته در ژاپن از این روش برای صاف و درخشان کردن پوست استفاده می کنند.

  • خوردن خاک رس

    پوست سفید چینی برای هزاران سال یک روند زیبایی بوده است. در دوران طلایی اسپانیا، زنان در تلاش برای سفید کردن پوست خود خاک رس را می خوردند. این کار را انجام داد، اما باعث مشکلات دیگری مانند کم خونی و کلروز نیز شد.

  • آرسنیک

    در دوران رنسانس، زنان مخلوطی از آهک زنده و آرسنیک را برای از بین بردن مو ایجاد کردند. آنها مخلوط را می جوشاندند، روی پاهایشان می ریختند و قبل از اینکه پوست شروع به کنده شدن کند آنها را پاک می کردند. طبیعتاً این امر باعث ایجاد انواع مشکلات مانند سوزش، سوختگی و مسمومیت با آرسنیک می شد.

  • درپوش های خلاء

    در دهه 1940، کلاه ایمنی خلاء به عنوان راهی برای بهبود ظاهر شما معرفی شد. این کلاه ها که اغلب «کلاه جادوگر» نامیده می شوند، فشار هوای اطراف سر زنان را کاهش می دهند و ظاهراً گردش خون را تحریک می کنند.

  • سیلی درمانی

    در تایلند، شما می توانید حدود 350 دلار برای ماساژ سیلی به صورت از یک پزشک مجاز بپردازید. به نظر می رسد این سیلی برای سفت شدن چربی های صورت و رفع چین و چروک صورت عمل می کند. این روش روی سینه ها و پایین تنه نیز برای شکل دادن به آن نواحی کار می کند.

تاریخچه روش های ظاهر زیبا در طول سرگذشت زمان
روش های ظاهر زیبا در طول سرگذشت زمان
پاسخ نهایی درباره تاریخچه روش‌های زیبایی در طول تاریخ

ما در عصری زندگی می کنیم که زیبایی بسیار مهم است. از اسپری برنزه کردن و اکستنشن مژه تا بوتاکس و لیزر موهای زائد. اما ما اولین کسانی نیستیم که روش های منحصر به فردی را برای زیبایی امتحان می کنیم. در طول تاریخ، روش های زیادی استفاده شده است که برخی از آنها کاملاً خطرناک هستند. در این مقاله به تعدادی از جالب ترین و عجیب ترین روش‌های زیبایی در طول تاریخ اشاره کردیم.بد نیست در پایان هم مقاله قیمت کاشت ابرو در ایران چقدر است؟ را هم مطالعه کنید.

سوالات متداول درباره تاریخچه روش‌های زیبایی در طول تاریخ

1- جراحی پلاستیک از چه زمانی شروع شد؟
جراحی پلاستیک اولین بار در قرن شانزدهم برای اصلاح ناهنجاری ها انجام شد و حدود 200 سال پیش در سال 1817 اولین جراحی پلاستیک توسط جان پیتر متاور انجام شد. در سال 1962، تیمی جین لیندسی اولین زنی در جهان بود که با استفاده از ایمپلنت های سیلیکونی، سینه های خود را بزرگ کرد.
2- چه فرهنگ هایی بینی بزرگ را جذاب می دانند؟
بسیاری از فرهنگ های آفریقایی شکل بینی گسترده تر و برجسته تر را جشن می گیرند. در این جوامع، پل های بینی پهن تر و سوراخ های بینی بازتر اغلب زیبا تلقی می شوند و با قدرت، هویت و میراث مرتبط هستند.
3- اولین جراحی بینی در چه سالی انجام شد؟
اولین جراحی بینی مدرن که در ایالات متحده انجام شد نیز نقطه عطف مهمی بود که توسط دکتر اورلاندو رو، متخصص گوش و حلق و بینی در سال 1887 انجام شد.

دکتر سمیه زمانی نیا

دکتر سمیه زمانی نیا در سال 82 در دکترای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران (ارتش) فارغ التحصیل شد. وی از سال 1384 فعالیت خود را در زمینه پوست و مو به خصوص پیوند موی طبیعی آغاز کرد. دکتر سمیه زمانی نیا دارای مدرک پیوند موی طبیعی به روش fut جراحی و غیر جراحی FUE از انجمن جامعه جراحان ایران است. او همچنین عضو انجمن علمی لیزر پزشکی ایران نیز می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *